fbpx

Gelato café

Vi på Limhamns Glassmejeri är stolta att kunna erbjuda Malmös bästa glass! Vårt gelato café öppnades med visionen att ge en smakupplevelse utöver det vanliga med en autentisk italiensk gelato.

Vår gelateria tillverkar denna typ av glass från grunden dagligen. Då en klassisk gelato innehåller bara naturliga råvaror, hittar du inga konstiga smaksättare i våra glass sorter. Om du eller någon i din familj skulle vara allergisk mot något ser vi gärna att du talar om det för oss när du besöker vår butik.

För alla smaker

I vårt gelato café finner du sötsaker för alla smaker. Vad sägs om att njuta av en varm kopp av nybryggt italienskt kaffe efter avslutad arbetsdag? Eller en utflykt med ditt umgänge till Limhamns fiskehamn där både gamla såväl som unga kan hitta en sötsak som faller dem i smaken? Oavsett skälet till att du besöker Limhamn tycker vi att du besöka vårt glassmejeri unna dig något gott hos oss!

Gelato café med sydeuropeisk stil & danskt hygge

Vår kärlek för Italien syns tydligt i glassen och dryckerna vi erbjuder. För att förstärka känslan av landets kultur har vi valt att arbeta in sydeuropeisk stil i gelato caféets inredning. Det innebär mönstrade keramikplattor och dekorationer med färgrika kulörer.

Tillsammans med denna inredningsstil har vi försökt att skapa en atmosfär som påminner om danskt hygge. En mysig och härlig miljö där du kan njuta av det goda som livet har att erbjuda tillsammans med människor som du tycker om. Välkommen in till vårt gelato café i Limhamns för en underbar miljö och autentiska smaker från italien!