fbpx

Limhamns Glassmejeri
– om oss

Gelato är själva hjärtat av vår verksamhet som vi bedriver i Limhamn, i Malmö. Glassen är en fryst efterrätt som har sitt ursprung i Italien. Klassiskt traditionell gelato är gjord på en mix flytande och fasta ingredienser som sedan förvandlas in i en så kallad ”batch-frys” till den svala krämiga produkten som du sen hittar i gelato caféer som vår.

Vårt sortiment på Limhamns Glassmejeri varierar glassen efter säsong. Eftersom gelato med hög kvalité bara fungerar med fräscha och naturliga ingredienser. Därför tillverkar vi denna glass dagligen från grunden här Dragörkajen, med de allra bästa och finaste råvarorna. På det sättet behåller vi Gelatons autentiska smaker och dess traditionella stuk. Vilket i sin tur gör att vår gelato unik och du som kund kan få uppleva hur glassen smakar när den är som bäst.

Upptäck vår meny på Limhamns Glassmejeri för att se vad vi kan erbjuda dig och din familj!

Vår historia

Vi på Limhamns Glassmejeri gillar att resa utomlands och upptäcka vad de olika länderna har att erbjuda. På en av våra många resor fick vi för första gången smaka på äkta gelato. Vi blev förälskade i smaken och texturen av glassen. Därefter blev det en tradition att alltid uppsöka det bästa glasscafét i landet som vi reser till.

Under våren 2019 bestämde vi oss för att öppna dörrarna till Limhamns Glassmejeri. Vår vision har alltid varit att skapa ett smultronställe för njutning, upplevelse och att sprida äkta gelato glädje. Målsättningen är att ge en smakupplevelse i värdklass med en lyxig och högkvalitativ gelato i en mysig cafémiljö. Vår piazza har idag blivit ett populärt samlingsställe i Limhamn där både unga som gamla träffas för att umgås o hygge.

Så om du är i närheten av Limhamns hamn varför inte ta och besöka vårt café för en gelato för en glassig paus?